60.018 jizzova

Kurva ZG 2

Kurva ZG 2

by anonymous
Matorka koja uziva da se jebe
komentari: 1 do 10 od 19 .
n
netko - 186 dana
Dobra je profa Luca, uska je, baš je lijepo svršavati unutra bez kondoma, i to dok te ljubi. A onda još i jebozovno pita hoćemo li još jednom! Pa kako je odbiti i reći ne?
Maximalan`s avatar
Maximalan - 189 dana
Ima dobru guzu matora
n
netko - 274 dana
Pruži li još kome GFE, koji inače ne prakticira? Stvarno se dobro ljubi.
k
korisnik - 317 dana
Noup, vaginalno
n
netko - 320 dana
Šta, oral ;)
k
korisnik - 324 dana
Upravo danas mi dozvolila i bez kondoma u prvoj posjeti :)
K
KurvZG - 328 dana
Kao osoba je jako pristojna zena,naravno ako si i ti kulturan,poslije sexa se moze s njom popricati o svemu,a sto se tice sexa bolje da ne govorim,toliko je uska i toliko je privlacna,guza ogromna,sise ogrmne prirodne,prvi put kad sam bio kod nje jedva sam izdrzao 5 min,a poslije sam prvo izdrkao kod kuce pa.onda otisao njoj da mogu duze,zenska je vrh i sve preporuke
n
netko - 335 dana
Pa zašto ti nije opcija, nisi jedini oženjen? Neće ti ženi reći ni ona, ni mi, ni itko drugi. Jebeš video sadržaj, jebeš i uživaš uživo, a osim toga ona ti je kao osoba i puno više nego pozitivna. Profesionalna, korektna, komunikativna i fina. Žena je stvarno dobra osoba.
u
upit - 335 dana
Ovi sta ste redovno kod nje, moze jos video sadrzaja? :) Ne, nesmijem kod nje jer sam ozenjen... tako da mi to nije opcija..
n
netko - 336 dana
Nakon pet, šest puta? Ti si ili jako fin ili jako strpljiva kategorija. I meni ju je najljepše napuniti unutra, bez zaštite, pa ipak su mi krempite najukusniji kolači! Ali neostvarena želja mi je ispuniti joj guzu, ali izgleda ne da nikome. A vidjet ćemo...